Nu är den komplett =)

Nu är alla delarna på plats till barnvagnen!
Var och köpte en liggkorg i svart idag:




Så himla nöjd =D

Barnvagn!

Det står en barnvagn i min hall!!!! Det är helt galet, men den står där =)

Satt på blocket idag och letade (som jag gjort varenda dag sen forever ;) ) och så fanns där en. Den är förvisso rosa (å vi vet ju inte vad det blir än, men va fan) och den saknar en hård liggdel. Men En liggdel kostar 1000 kronor. De färdiga paketen vi hittat än så länge kostar från 4700 och uppåt. Å denna fina vagn skulle de bara ha 2500 för!! Så andreas sa åt mig att mejla, vilket jag gjorde. Å hör å häpna jag fick svar på en gång! Så jag å linus åkte dit å titta på den å efter överläggning med Andreas så köpte vi den =)=)=)=)=)=)


Så tada! En rosa teutonia mistral! så himla fin!

Å bara för er skull så tog jag två bilder på magen oxå, De är inte så jättebra eftersom jag fick ta kort på mig själv, men de duger nog, eller?


Å sen tog jag en framifrån, Man kan (om man tittar noga) se att den är rund =P


Å igår fick Sofie och Daniel välkomna sin guldklimp Kevin till världen =)
Livet är riktigt härligt utifrån Angelicas perspektiv ;)

Puss på er å länge

Välkommen till min nya blogg!

Hej sötnosar!

Eftersom min underbara vänskapskrets är spridd för vinden tänkte jag att ni skulle få följa den sista halvan av min graviditet på denna blogg =)

Det har nu gått 21 veckor av totalt 40. Vi har varit på ultraljud =) Det var det häftigaste jag varit med om! Bebisen vinkade, sparkade och rätt som det var gjorde den en kullerbytta =)


Här har ni vårat mirakel =) om man tittar riktigt noga så ser man att h*n vinkar =P


Här är det kanske lite svårare att se att det faktiskt är en bebis på bilden. Men det är garanterat den roligaste bilden vi fick med oss hem =D för rätt som det var när BM tog kort gjorde vår lilla guldklimp en kullerbytta. Så på den här bilden är huvudet ner, revbenen och ryggraden i mitten på bilden och benen längst upp till vänster. Som ett L typ, fast vridet ett halvt varv åt vänster =P

Just nu funkar inte vår kamera så jag har inga bilder på den växande magen på datorn, men jag lovar att återkomma med dem så fort som möjligt =)

RSS 2.0