Äntligen!!

Nu har det löst sig med försäkringsbolaget och bilen =D

Förhoppningsvis har vi vår "nya" bil hemma innan helgen, det vore väldigt trevligt!

Ni får helt enkelt vänta å se ;)

PUSS

Söndag

Idag har vi inte åstadkommit särskillt mycket, fast det måste man väl inte på söndagar?

Igår hade A och hans band spelning, så jag å K åkte ut till farmen för att lördagsmysa lite med Farmorn. Jag och farmorn tittade på 27 dresses när K somnat, å jag gillade verkligen den, mer Katherine Heigl till folket! vi sov kvar för att slippa rubba Ks sovtid. Måste erkänna att det kanske hade varit en bra ide att rucka lite på den så att jag fått sovmorgon, det var inte alls kul att försöka underhålla en liten tös klockan sju på morgonen för att resten av huset skulle få sova. Men det gick och vid tio så la jag henne igen så sov vi till halv tolv ;)

Sedan käkade vi frukost och tömde släpkärran på allt musikmaterial så att farfarn kunde köra tillbaks med den.

Sen åkte vi ner till storstaden, å ni må tro att det känns galet att "åka bort" när man i hjärtat "åker hem". Men nu är vi iaf hemma hos mormorn, morfarn och mosterN, och det hemma kommer alltid att vara "hem" oavsett vart i världen jag bor ;)

Nu har vi precis sett tre kronor ta vm-brons och i väntan på att mormorn ska komma hem ifrån Rom så ska vi nu se ryssland-tjeckien. Har inte tagit några bilder idag, så jag bjuder istället på några som jag inte har lagt upp förut ;)


Världens bästa Frasse på påskafton <3


Titut Farmor!


Titta! jag får oxå plats i Alvins vagn =D


Hej Hej!


Förundrad över bäcken i säterdalen


Har man ingen barnmatstol får man skapa sig en!


Jag får fortfarande plats i diskhon, sådeså ;)


Bästisen Elly på besök


Våran bil efter krocken, nu är den skrotad :(


Mysig vår promenad på lidingö


På fyrishov i uppsala för att fira mosterN på hennes dag <3


Det kommer en hel del bulor med att man lär sig gå

Det blev en hel massa bilder, men nu har jag uppdaterat er om våren när A har varit hemma och nu tänkte jag sätta igång och blogga igen när jag nu om bara sju dagar äntligen ska få gå hem igen! Blir det lite lättare att skriva oxå när jag kanske har åstadkommit något annat än att gått till jobbet =P

PUSS 



Hundfotografering

Idag har vi hjälpt gudfadern med att samla ihop fina hundar för lite fotograferingn =D


Snälla Linda passade på att leka lite med K =D


Galet fin natur


Hela Gänget



Busungen

Gudfar fick lite fullt upp med tre hundar på en gång

Så här trött blir man efter en dag med bus

PUSS

Träsktroll

Idag har jag och A satt upp staket. Eller A har slitit och jag har spikat. Mer orkar jag inte =P

När Farmorn kom undrade hon om jag hade några stövlar, men det behövs väl inte på en blöt gräsmatta frågade jag... en bild säger fler än tusen ord, så här får ni många bilder: 









 



Det är inte lite blött i gräset, det är lite gräs i vattnet!

Men nu är mycket av staketet uppe så snart kan Mormorn och morfarn komma på besök med voffsingarna <3

PUSS


Rubrik

Ja, ni... uppdatering och kontinuerligt skrivande är visst inte min grej just nu :S

Men jag tänker inte be om ursäkt för det, för det skulle bara lägga en sak till på ångest högen och den är redan full.

Det blidde inget Norge, jag som sett fram emot det hela våren, hade längtat, tagit ledigt och räknat ner dagar. Först hölls det på att ställas in för att vi blev påkörda, men vi bestämde oss för att unna oss det. Så kom den hemska onsdagen. Jag vet inte vad det var, men det kändes som om hela världen gick under. Förmodligen och förhoppningsvis var/är det bara stress. Men sämre har jag aldrig mått. Jag är så trött så jag orkar inte göra många knop, jag minns absolut ingenting, det flimmrar för ögonen då och då, jag får svallningar och svettas/fryser om vartannat, efter varje måltid hamnar jag i riktiga "paltkomor", jag kissar jämt, dricker ännu oftare och jag har förlorat fyra kilo på kort tid. Diabetes sa mamma, sköldkörteln sa Linda, gå till doktorn sa Sussie.

Så till doktorn gick vi. Han var lixom mamma helt inne på diabetes, men när han fick provsvaren så sa de annorlunda. Han har skickat fler prov så nu väntar vi på dem. Det är förstås skönt att det inte var diabetes, men det är ju trist att inte veta vad det är.

Särskilt när jag nu är programerad så konstigt att jag jämt ska vara så "duktig". Det är inte alls särskilt kul att inte orka nått, det är riktigt tråkigt. Vilket gör att jag mest går omkring och är ledsen, vilket gör att jag känner mig ännu sämre för att jag lägger nån slags tyngd på A. Som så vanilgt agerar helylle och fixar allt.

Nu vart det kanske lite för personligt... men nu vet ni iaf hur jag mår och varför jag just nu är en sån kass vän...

PUSS 

Uppdatering...

Skulle verkligen behövas. Hade börjat skriva om hur mycket vi längtade efter att få flytta, om hur mycket vi hade börjat packa å så. Sen tog jag paus för vi skulle bara åka en sväng till hästen, men det var en SAAB som tyckte att parkera i vår bil på motorvägen var en kul ide :(

Så vi blev kvar hos mamma å pappa några nätter och sen upp till Dalarna för att skriva sista pappreprna och så, och sen när vi var hemma igen så hade A flyttat över vårt internet =P

Så därför har det inte blivit nått på länge *hihi*

Men nu har vi flyttat =D

Jag är nere hos mamma för att städa, jobba och ge nycklarna till de som köpt lägenheten på onsdag. Sen blir det Dalarna ons-fre, sen jobb lör-sön, sen blir det NORGE!!!! Och jag längtar helt galet <3

Nu måste jag sova, börjar 05.00 imorn. uppdaterar mer imorn med bilder å dyl ;)

PUSS


RSS 2.0