V.33

Igår kom paket från Australien:



Efterlängtade bildbevis på att fröken Petersson faktiskt lever som en backpacker "down under"!! Nu återstår bara väntan på att korten ska framkallas =)

Idag var Elin och Matte här och höll mig sällskap, eller Elin höll mig sällskap och Matte han...


Så Elin och jag åt glass, gick igenom bebissaker och drack en kopp te =) Sen vakna mister tröttmössa och då kom han ihåg att han lovat vända mina lysknappar så då gjorde han det:


TACK TACK TACK!!!! Får se om Andreas märker nått =P

Och medan Matte elade sig så tog Elin kort på magen som nu är i vecka 33. Det börjar bli bra trångt där inne nu ;)




Hihi och nu är det bara 12 arbetspass kvar! Ni må tro att det ska bli skönt med lite vila!

Måste föresten lägga till att min Bebis kommer få världens bästa moster <3

Puss

Jag kan oxå...

Idag fortsatte vi med vårt "boande". Andreas hittade en byrå att ha alla dvd-filmer i på rea. Så vi åkte och köpte den, som vanligt så är det inte så lätt att assistera honom när han drar igång, så jag fixade matlåda åt honom.



Men när han åkte till jobbet såg det ut som på den sista bilden. Inte i närheten av klart alltså ;)
Först lät jag det va för han lämnade det med orden "jag gör det sista imorn". Men sen kröp fixar lusten fram och jag tog över. Det visade sig att mister fixare hade gjort ut efter eget huvud och inte enligt beskrivningen. Så jag fick skruva isär allt och börja från början =P

Nu är den nästan färdig, det är bara skenorna till lådan som ska skruvas fast å det klarade jag inte av så det får Ljusteräng göra när han kommer hem =)

Resultatet:


Mycket nöjd :D


Renovering =)

I helgen tog vi oss i kragen och fixade lite här hemma. Eller vi å vi, jag började och Andreas tog över och gjorde allt =P Det brukar iofs vara så när han ska göra nått, han gör och jag tittar på.

Städskrubben fick hyllor så det vart lättare att sortera och ha ordning :)

(klicka på bilderna för att se dem i större format)


Det största projektet var klädkammaren, känndes som om vi ville ha det klart innan bebis kommer. Så efter frukost började jag tömma den och snart var Andreas där med hammare och såg.



Såhär såg det alltså ut efter vi tömt den på både kläder och det gamla hyllorna.
Och här börjar min prins sitt snickrande:



Och när han var klar med snickrandet fick jag hänga in och ställa tillbaka :) Det saknas fortfarande lite hyllplan å så, men i det stora hela är den färdig:



Nu är det bara badrummet och skötbordet kvar, sen är det bara väntan på bebisen kvar :)
Imorn ska jag till MVC och kolla hur tjock jag har blivit ;)

puss


"dagen då vi två blev tre"

Dåså, då har tekniken gett sig =) Och jag har lungnat ner mej lite.
Har varit på centralbadet med Kristin idag, det var hur skönt som helst att vara tyngdlös en stund. Bara flyta runt och låta ryggen och benen vila en stund.

När jag kom hem i söndags "kom jag på" Andreas med att plinka på en ny låt. Det ända som jag lyckades tyda innan han avbröt sig var "dagen då vi två blev tre". Vilket fick mitt hjärta att slå dubbla slag. Så jag bad honom spela hela för mig, det tog ett tag och många hundögonen, men till slut gav han med sig och sjöng för oss <3

Så här börjar den:

"Vi bor tillsammans du och jag, och snart så kommer denna dag, som vi har väntat på
Dagen då vårat liv tillsammans ska förgyllas med ett till, ett mirakel jag längtar så.

Du och jag har samlats här, för att ta del av en ny värld,
en som vi ville se, Det var dagen då vi två blev tre"

<3<3<3<3<3<3 ibland kan man ju undra vad jag gjort för att få denna prins =D


V.31 är magen så här stor:





Ja, det var väl allt för nu. Det vore kul om ni ville lämna lite mer kommentarer så jag vet vilka som läser, å så kanske ni vill veta nått jag inte berättat...

puss

Hata tekniska prylar!

Jag hade då tänkt ge er veckans magbild, men eftersom kameran vägrar konekta med min dator och andreas skärm vägrar vakna så blev det inte så mycket av det :(

Jag ska iaf iväg till centralbadet idag med en annan tjockis, å det ska bli riktigt mysigt :)

Vi får se om datahackern Andreas kan lösa mina tekniska problem ikväll så kanske bilden kommer upp tills imorn iaf!

Pusss å kram

Man ska inte lova...

...om man inte kan hålla det. Men jag tänkte att om jag lovar er så kanske jag får tummen ur arslet och uppdaterar oftare :)

Idag är vi 30 veckor och 3 dagar gågna, eller som man oxå kan säga i vecka 31. Så nu är det bara 9 veckor kvar till beräknat datum. Det är både JÄTTElångt och ganska kort. Det är långt för nu längtar vi, men kort för det är så himla mycket kvar som ska hinnas med innan hjärtat kommer hit.

Just det, de jag ville lova er är att från och med onsdag så uppdateras bloggen en gång i veckan, så får ni väl sparka på mig om inget nytt ligger uppe varje torsdag =P

Idag var Linnea och Thomas här med änglarna Felix och Elsa, tyvärr hade kameran inget batteri så jag har inge bildbevis på det. Jag får helt enkelt hoppas att de kommer tillbaka så jag kan ta kort då ;)

Nån som jag dock har massa kort på är lilla TK, å bara för att jag kan kommer här ett till:


Foten i annsiktet var en favorit ställning =)

Puss så länge

Det blir en bamse!!!!!!!!!!


Idag har vi varit på 3D- ultraljud (tack för den underbara presenten!)

Den lilla bestämde sig iofs för att sova sig igenom hela besöket, men var ändå rätt duktig på att visa sig för kameran. Även om favoritställningen var med fötterna framför ansiktet =P

Enligt BM så väger miraklet 2kg och är lika stor som en bebis bör vara i vecka 34 fast vi bara har nått vecka 31 =S Så det lär bli en riktigt stooor bebis... inte undra på att jag tycker att den e tung ;)

Så här ser iaf vår lilla älskling ut:

(lik andreas? ska försöka ta ett kort på honom när han sover så ni kan få jämföra, det är nämligen identiskt :P)





(det fanns inget som var mysigare än att trycka sig emot väggen)

Ja, nog tycker då jag att vi väntar på världens vackraste :) även om bilderna kanske mest ser ut som lerfigurer.

Puss och kram

HP:n gick igenom =D

Är så himla lycklig, fick besked från försäkringskassan att havandeskapspenningen är godkänd! Det betyder att jag får sluta jobba den 16 februari, men får betalt till 14 mars. Sen får jag ta ut mammapeng eller semester eller nått tills liten kommer. Eller liten å liten, som ni ser under så växer det så det knackar ;)

Var hos BM förra veckan och fick då veta att jag nu väger +11,5 kilo från starten. Å ska jag följa mamma så har jag en hel del kilon kvar =P

V.27



V.29


Det var allt för nu, ska försöka bli bättre, men räkna inte med det ;)


RSS 2.0