Första vaccinationen

Så har då lilla pyret växt och passerat tre månader. Och när man blir så stor måste man gå till farbror doktorn (eller egentligen BVC-sjökterskan Ingegerd) och få sina första sprutor. Mormorn fick följa med för att hålla i prinsessan för det var jag alldeles för sjåpig för att klara av!

Först var det vägning och mätning och hon växer så det knakar, är nu 65,3 cm lång och väger 5880g. När jag var 65 cm lång var jag fem månader! så hon e bra lång mitt lilla hjärta. Sen var det dem där sprutorna, Den första var bara ytlig och rätt liten, så den tog hon utan problem. Men den andra var tjock, lång och skulle in i muskeln så den var inte alls kul! å vilka krokodil tårar, tur att mormorn var där och kunde trösta och inte sjåpa så mycket så det gick över fort =) Men nu har hon två plåster på vardera ben som vi får pilla bort ikväll när hon ska bada :)

 
(klicka för att se större bilder)

I lägenheten är det cirkus 30 grader, så där vill vi inte va, Så vi har rymt hem till mormorn å morfarn, här kan man iaf sitta utomhus där det fläktar och blir det fööör varmt så kan man ta ett dopp i poolen å kyla av sig lite :)
Eller varför inte prova sin nya trehjuling?


Ks alla presenter har fått en hylla i vardagsrummet, å det blev så här fint (Tack igen för alla fina presenter):



Nä, nu ska jag kasta A i poolen *tihi*

PUSS

 

Dop

Så var då semestern och dopet avklarat, och det kunde inte ha blivit mer perfekt :)
Just nu sitter jag på min balkong och ser solen gå ner bakom husen, det är fortfarande alldeles för varmt, men det är lungt å tyst. A och K har gått och lagt sig, underbara LoP och Bönnan har farit hem efter en rätt trött, seg och alldeles för varm dag men ändå väldans mysigt som alltid när vi busar med dem.



Dopet kunde inte ha blivit bättre om jag så hade regiserat den som en hollywood film. K var super snäll och sa nästan ingenting i kyrkan, och när det var dax för "badet" fick hon syn på sin bästis farmor så hon joddla och log mest medan prästen hällde vatten på henne. Påtal om prästar så hade min underbara mor förövrigt kuppat dit min konfirmations präst och det var dagens höjdpunkt, hur kul som helst!

 
B-K (min konf. präst) till vänster och Anders och K till höger

Å inte att glömma vår underbara Präst Anders som döpte K, han gjorde verkligen ett suveränt dop. Inte alls stelt, krystat och bara massa "gud-prat" utan kärlek, kärlek, gemenskap och åter kärlek!

I kyrkan sjöng A sin sång som han skrivit till K när vi väntade på henne och Sara sjöng "du är allt" med sonya alden och shirley clamp. Och vid båda tillfällen rann tårarna mina, å alla andras i kyrkan för den delen (nästan alla iaf), de är så duktiga båda två! och jag är så tacksam att de ville sjunga.


 

Efter gudstjänsten bar det av till församlingshemmet där vi bjöd på smörgåstårta som mormorn hade gjort med lite hjälp från mig och Mickis. Det vart succé och inte en bit kvar ;) Till kaffet hade hon köpt små beskvier som hon byggt en pyramid med och krönt med en liten sovande ängel uppe på, så söt och så goa kakor!

K fick helt galet mycket presenter och inte en enda var lika, så det var kul. Och alla var jättefina! Bland annat fick hon ett smyckesskrin, 9 st halsband, spargrisar (eller elefant, tåg, nyckelpiga etc), kläder, pengar, en graverad vas, speldosa, armband, trehjuling, blöjor (*hihi*) och massa massa mer! Tack så jättemycket alla ni som förgyllde vår dag på ett eller annat sätt!

Nu ska jag ta en dush å sen krypa ner hos mina stora kärlekar!
PUSS

Ps. Linda tog en massa fina kort, dem hittar ni här http://www.pfyrix.blogspot.com/ Och Johanna har oxå lagt upp en utormordentlig beskrivning av dagen på http://cedersallad.blogg.se/2009/june/dopbilder.html Ds.


Midsommar

 Så var midsommar över, och en lyckad sådan.

Den började lagom spännande med hällregn, och några som hoppade av för att vädret var sådär. Men vi (farmorn, farfarn, A, jag å K) begav oss ut i skogen för å ta hem björkris att löva med. Alla fem utrustade i regnkläder och gummistövlar (ja, inte K då hon satt i babybjörnen på A:s mage under hans regnjacka). Det var rätt mysigt för hällregnet avtog till duggregn, och jag blir som ett barn när jag får regnställ på mig, hoppar i varenda vattenpöl ;)
A fick köra traktorn med K på magen när farmorn och farfarn hade sågat sig tillbaka ut på vägen igen, å det tyckte fröken var riktit mysigt för hon somna som en stock.

På eftermiddagen sprack det upp så vi lyckades genomföra alla lekarna vi planerat; det blev femkamp med:

  • Säckhoppning
  • Dragkamp
  • Lassokastning
  • Stövelkastning
  • Skidgång

Vårt lag vann efter en spännande duell i skidgång, tyvärr var det inte emot A:s lag som snällt fick nöja sig med en tredje plats. Det var riktigt lyckat och förutom blåsorna i händerna (ja, jag råkar ha fisförnäma fingrar) efter dragkampen var alla grenarna riktigt roliga :)

På kvällen blev det grillning och dans i verkstan och vid två tiden var jag i säng. Fast K vakna halv tre så då bytte jag blöja på henne och satte på henne en pyjamas istället för kläningen hon somnat i. Själv somna jag vid fyra och fick snällt vakna sex igen för att mata bebis. Så igår var jag lagom laddad för att gå ut och festa för första gången efter K. Men en knapp timmes sömn på eftermiddagen, lite kaffe och lite upppiffning (det ska inte vara tre P i det ordet, eller hur?) bar det av till A:s kusin Daniel. Där var det fullt ös när vi kom vid sju (de hade väntat på oss sen fyra! vem orkar börja vid fyra dan efter midsommar??) vid tio var det ännu mer folk och ännu mer ös, och jag, hmm... kanske inte ska skriva i vilket skick jag var vid tio med tanke på vilket som läser, MEN jag kan säga så här, jag mådde fiiint ;)

Vid halv elva lämnade vi Daniels lgh och begav oss till säterdalen, där nere gav mig A en hundring och orden "Ha så kul ikväll" sen försvann han och Gudfadern iväg och jag följde med Isabell (A:s kusin Jimmys flickvän, hänger ni med?) och hennes kompisar.

Det var en riktigt trevlig kväll, med ett GylleneTider-coverband som var riktigt bra, massa dans och sprit (Tracy du ska bara veta allt kul du missa!! nästa år får du allt göra bättre!! *viftar på pekfingret*)

Och min UNDERBARA svärmor tog hand om K hela kvällen, natten och morgonen. Så bortsett från att det var kul å fest så var det bästa med gårdagen att jag fick sova från 02 till 11 helt ostört!! (ush nu känner jag mig nästan lite dålig, men det är faktiskt skönt att bara få vara Angelica och Andreas ibland och inte alltid vara FÖRÄLDRARNA)

Bilderna kommer sen ;)

PUSS


Här kommer dalarna so far i bild

Men först två kort från helgen, så här fin va vi när vi åkte och fira Momma 70 år :)

Och så här fin var familjen Wilbjer/Thunborg på Kevins dop :)




Det vart ju inte den roligaste bilden på K, men det e hennes vänstra hand ni ska titta på, hon greppar nämligen saker själv nu!!!


Hur många behövs det för att skruva i ett plank? Stefan och fyra som tittar på ;)


Sen skulle ju plankorna invigas, å det gick... som det gick :P


Var det inte ett kattgym?


Pappan kryddar maten och farfarn å bebis sover middag



Först fyllde vi skopan med ved...
...sen fick jag åka den tillbaka :)


Idag har vi varit ut i skogen och hämtat björkris, A hade K i babybjörnen å där sov hon gött medan pappa körde traktor :)

Trevlig midsommar på er! (kvällens bilder kommer väl imorn när vi vaknat ;)

PUSS

Duktiga jag

Idag har jag och K hjälpt farmorn och farfarn med att klippa gräset. Farmorn invigde den nya sittgräsklipparen, så vi gick med den "lilla" runt buskar, träd å dylikt. Eller K sov sig igenom det i babybjörnen och jag sköt gräsklipparen framför mig med ena handen och täckte solen för K med andra handen :P


Tyvärr finns det inga kort på det, så ni får helt enkelt ta mig på orden :-)

Det var riktigt skönt att få röra lite på dököttet, men jag fick en blåsa på tummen men de ska väl kännas att man lever.
Nu är iaf gräsmattan nyklippt till midsommar :-)

A och farfarn har fortsatt på utbyggnaden till köket och har snart fått upp takstolarna. Men nu har de gjort kväll och vi ska fika lite.

PUSS

Midsommar planering

Har precis kommit in i värmen efter en sväng utomhus, där vi planerade fredagens happening.

Tog jätteroliga kort, men för att det vi gjorde tydligen är hemligt får jag inte lägga ut dem =P (som om jag hade hittat sladden än *tihi*)

PUSS

Svensksommar


Då var vi tillbaka i dalarnas famn, å här är det regn, regn å regn igen.

Sedan Oskars student i torsdags förmiddag har vi hunnit med att fira:

  • Mia och Peters Bröllop 
  • Momma som fyllde 70
  • Kevins Dop
  • och en middag med LoP

Men som vanligt när jag kommer hit så hittar jag inte sladden till kameran och jag har inte en sån där hightech dator som tar minneskort. Men jag ska tvinga A att leta rätt på kameran när han har plinkat klart =)

Fast på Mommas firande har jag inga kort =( För jag åkte på huvudvärk just den dagen så det var efter några vändor till porslinsstolen och X antal tabletter som jag begav mig dit, å då fick jag inte med mig kameran. Men hur ofta fyller man 70?? så det vill jag såklart inte missa =) och jag har faktiskt kort på hur fin prinsessan var i kameran, så det kan jag ju lägga upp sen ;) Momma fyller för övrigt år idag, GRATTIS!!! (kram å puss till dig från dalarna)

Jag har heller inge kort på middagen förresten, men den var som vanligt väldigt trevligt och supergo mat ;)

Nu ska svärmor och jag åka å shoppa medan de andra plinkar sina instrument!
 
PUSS


Oskars student

Vi har precis kommit hem ifrån Oskars utspring, han var så fiiin *ler stolt*
Innan utspringet bjöd Annika (borde ju bli gudmormor då hon e mamma till gudmor, eller?) oss och gudmor på lunch. Det var riktigt mysigt och K skötte sig mycket bra, ibland gör hon allt sin mamma riktigt stolt.

Här kommer dagen i bilder:




Gudmor tränar inför dopet ;-)


Den goda pajen som jag fick av Annika (tack så mycket ;-) )


Här kommer han, dagens stjärna <3





Vattnet vi bidrog med uppskattades mycket i det fina vädret som kom från ingenstans


Lastbilen e med bara för Andreas å Pappas skull, Det syns ínge bra på bilden men de hade dekorerat den med sin ballerina skor :-P


En stolt mamma får avsluta dagens bildspel

All lycka i framtiden nu Oskar! glöm inte bort att du är värdefull <3

PUSS


Sista Osa

Det märks att jag är på plats hemma igen, finns ingen tid till den stackars bloggen :-P

Igår var jag å K först å fikade med fl gänget en stund, det var kul men K låg mest i sin vagn. Hon är inne i nån härlig "snälla rör mig inte fas". Å visst det e ju rätt behändigt att inte behöva ha en bebis på armen jämt men inte så gosigt.

Vid fem tiden slutade P jobbet så vi åkte till kungsängen för att papporna i vår lilla kvartet (vet inte om jag behöver säga det men jag berättar om ytterligare en middag med LoP å bönan :-P) skulle få spela å sjunga. De har ju precis börjat spela ihop så det låter lite sådär, men de blir allt bättre ;-) Middagen som L lagade till medan jag gosa deras bebis å våran lekte i deras babygym, var utsökt!

Idag har vi varit i rosers och A tog hand om trädet han såga ner i måndags, medan jag å K stanna inomhus och umgicks med johanna :-) Det var länge sen sist, å det var mys. Kul att hon ska vara "hemma" hela sommaren, så vi hinner med fler dates :-)

Till middag idag var det tänkt att vi skulle våldgästa Tim, men istället fick han komma till oss så vi hann med middag innan matchen. Den var  ju sådär spännande, men det blev ju vinst iaf. Tim hade med sig en jättefin present till K, ett halsband med en skyddsängel. Den var (eller är egentligen) jättefin! (tack så jättemkt vännen)

Idag var sista OSA-dagen för dopet, vad gör man med dem som inte svarat? förlorar de sin rätt att komma? eller måste jag ringa runt till dem? hade jag velat göra de så hade jag väl inte skickat ut papperskopior?

Nu ska jag gå å lägga mig.

PUSS

Semester!

Så var då första semesterdagen till ända, och dem kunde inte ha blivit mer perfekt :-)

Den började med att K sov från 23.30 till 06.30! la henne till bröstet och somnade om till 10.30! skönt med sovmorgon :-)
Efter frukost tog vi oss till rosers där mostern bjöd på godis och film (iofs var de det godiset som vi köpt med i lördags men hon var ju hemma å kunde släppa in oss *hihi*).

Vid två tiden tog vi en sväng till Kvarnboda för en kaffe och uppvisning av K. Det var riktigt mysigt och kul att se alla nya djuren på gården. Fick berätta förlossningshistorien 2 ggr och det är spännande vad fort minnet sållar vissa detaljer.

Sedan åkte vi tillbaka till mostern och nu hade även morfarn kommit hem. Tanken var att A skulle hjälpa till med garagebyggeförberedelser (hihi, vad bra jag är på att skapa nya ord) men det fattades visst nått, så de bjöds på middag istället. Lax *mums*

Men för att stackars A hade laddat så, så fick han leka med motorsågen för att ta ner enn rönn så att de imorn kan lägga sand där så att vi får upp polen innan de finaste sommardagarna är över ;)

Nu blir det paj å te :)

PUSS

Val-dag

Nu har vi varit och röstat :-) vi är duktiga vi =P

Igår var vi först och åt lunch hos LoP och Bönan, sen åkte vi till Mormorn för att äta middag.

Planeringsmöte ala garage


Morfars axel är ett kuligt ställe


Pappan är popcornmästare inför matchen

Kvällsmacka är ett måste när man hejjar på sverige :)
Vi blev kvar där hela kvällen för att titta på fotboll och dricka öl.

Idag var vi först på wayne´s och drack latte med LoP å bönan (hmm... vi kanske umgås för mkt med dem helt enkelt =P *not*) sen var vi iväg till vallokalen och röstade.

Peter var den enda som fick det obligatoriska lövet i sin latte

Sedan gick vi hem och dammsög en snabbis för att sedan ta emot Maria och Tobbe. De galningarna cyklade hit från akalla, men det e väl bra att någon orkar vara hurtig ;) Fastnade på bild gjorde dem med *tihi*


(sorry tobbe, det är bara att vänja sig med kameran ;-) )


Våra helt normala katter :)

Nu står det korv med bröd på schemat och de sista två grey´s anatomy avsnitten *kärlek*

PUSS

Student!

Idag firar vi faster E när hon ska ta studenten =)
Och dagen till ära är vi iförda:

Den nya kläningen som farmorn köpt och sockorna som hon stickat (tack tack den e såå fin =) )

Massagen igår var fantastisk, precis vad min kropp behövde. Synd att vi oftast är här på helger, annars vore det nog bra att träffa Linda regelbundet å fixa till ryggen min, men det får vänta tills vi blir dalmasar med det ;)

När jag kom hem igår åkte farmorn iväg på partaj och jag å farfarn blev kvar med K

Den pinglande kaninen är en riktigt favorit =)

PUSS

dystert väder och gratis bebis

Ush för regn! visst naturen behöver det, men jag behöver faktiskt sol!

Idag har det inte hänt så mycket för lilla prinsessan är inne i nån döjobbig fas som går ut på att hon inte vill sova och då istället blir övertrött och jättegnällig. Hon sover heller inte på natten (bara för att jag skröt så fint häromdagen) vilket på nått konstigt sett påverkar min energi :P

Men om två timmar ska jag få åka ner till Skönhetsbanken och få 75 min helkroppsmassage!

Först ska vi äta lite mat :)

PUSS

shopping inne medan regnet faller ute

Så kom han då hit, pappan och mannen i mitt liv <3




"Ska´ru ha skjuts?" hihi, jag å K var ute på promenad när han plötsligt dundrade in på vägen =)


De ser kankse inte så soligt ut, men det var en riktigt trevlig lunch och saltsill var faktiskt riktigt gott =P

Mina tre älsklingar (ser du dem alla 3?)


Sen bar det av till kupolen för massiv shopping. Det blev kläder till bebis (gud så ovanligt!) men oxå till de båda föräldrarna (tur att A inte läser bloggen, för jag tänkte överraska honom på fredag). Sen köpte jag doppresent till lilla Kevin och studentpresent till Emma. Och för ovanlighetensskull blev det även en vaniljlatte på wayne´s (kanske ska börja ta betalt av dem för att de är så exponerade i min blogg *humm* det vore ju en idé)


Alltid tutten i vädret =P

PUSS

I väntan på pappan

Snart kommer A hit, å vad jag längtar <3

Å medan vi väntar puttrar

på spisen och farmorn ger K manikyr



förstår inte hur fröken kan sova så gott i babysittern, men den har väl de rätta gunget eller nått =P

Efter middagen (lunchen på stockholmska) ska jag, K och farmorn bege oss till kupolen i borlänge för att shoppa studentpresent till E, det blir skojsigt!

PUSS

Katterna i dalarna...

... är lika söta som våra. Det märks iaf rätt tydligt vilka våra små busfrön brås på :)


Varför inte gosa ner sig i den nya husgrunden som husse bygger på? :)
Eller ännu bättre krypa ner i spjälsängen:


K är en riktigt duktig liten prinsessa som nu mera somnar vid 22 och sover till 05 varje natt =) *stolt*

PUSS

Tågresa och BB

Igår kom vi som sagt med tåg till dalarna och det gick faktiskt riktigt smidigt trots att jag kände mig som en packåsna =P
Min kära vän Petra ringde på morsdag och meddelade att hennes lille prins bestämde sig för att titta ut lite tidigare och eftersom hon och jag inte lyckats tajma våra scheman och träffats de senaste veckorna hade jag fortfarande deras bilbarnstol hemma =) Så jag fick ta mig en sväng till BB södra först. Tanken var först att jag skulle åka komunalt in till sös för att sen åka direkt till dalarna, men efter att ha ätit lunch och varit på bvc-grupp med K i bärselen så kände jag att jag kommer aldrig orka bära allt. Så min prins räddade mig och körde mig å K å bilbarnstolen till sös. Där möttes vi av ett relativt piggt par (somliga hade ju inte ens klivit ur sängen dagen efter förlossningen) och en jättesöt prins!




Så liten var aldrig min plutt :)

Sen begav K å jag mig mot t-centralen. Det var rätt tungt å jockigt att bära bebis på magen i bärsele, ha en överfull ryggsäck på ryggen och skötväskan på ena armen. Men det gick! och det var riktigt behändigt att inte behöva ha vagnen på tåget sen :)

På tåget var det ledigt på sätet bredvid mig så jag la ner K på en filt så hon kunde sträcka på ryggen och prata lite med den röda gardinen som fladdrade i fönstret.

hon sa inte alls mycket under resan, fast jag fick byta en bajsblöja mitt i alltihop, tur att de hade skötbord inne på toaletten. Men alla vet ju hur lätt det är att stå upp på ett tåg, så jag måste nästan få kalla det bedrift :P Annars så sov hon (för ovanlighetensskull) mest. De var först när jag började göra oss klara för att kliva av om hon helt plötsligt blev ottröstlig, vem vet hon tyckte säkert att det var super kul att åka tåg =)

PUSS


Tillbaka i dalarnas famn

Då var vi tillbaka på farmen, har ju inte varit borta härifrån särskillt länge ändå har vi hunnit med både fredagsmys med LoP, Dennis och Josefs bröllop, stockholm marathon och en morsdag =) Morsda har jag ju redan redovisat men de andra två dagarna fick jag ju inte med =P

På fredagen åkte jag å K över gävle på vägen hem för att träffa min gudmor på en fika och lite shopping =) Eftersom jag lämnat allt vad bebis ateralje heter i dalarna fick K åka kundvagn.

K fick ett jättefint set med nyckelpigor och mamman fick leggings och ett linne.

(För visst är det nyckelpigor?)

Pappan mötte upp oss på shell stora väsby där vi fick vänta en kvart då deras pumpar av någon annledning var avstängda. Så vi passade på att tömma carnivalen på all utrustning som jag fick med mig till pappans spelning. Å efter ett blöjbyte gick K och jag in i butiken för å kolla om de fått nått nytt besked om pumparna. Då står chefen där å tittar lite fundersamt på mig, sen säger han "Har inte du jobbat för mig?" haha, jo för typ två år sedan =P det trodde jag verkligen inte att han skulle komma ihåg =) (Kan det vara så att jag gör avtryck ;) )

På kvällen kom LoP över å åt pizza som jag gjort själv (med hjälp av lite halvfabrikat, men ändå). Tjejorna låg tillsammans i babygymmet och lekte som små ljus (i alla fall typ fem minuter), så himla fina.

Bebis till vänster är K och till höger ligger Bönan (ifall nån skulle ta miste ;) )

Sen hittade A och P ett rum med gitarrer och högtalare å massa sånt som musiker tycker är intressant. Jag och L degade ner i soffan med Bönan medan K sov i sin späjlsäng. Och vid halv ett medelade vi våra kära karlar att NU är vi lite trötta. Och precis som jag sagt till L sekunderna innan vi påtalade tiden kom min älskling ut med ett oskyldigt uttryck "men, vi har ju bara spelat 2 låtar" (jag sa iofs att han skulle säga 3, men nästan rätt =P)

På lördagen var vi först på regnbågsbröllop ute på långholmen och de var SÅ vackert. A spelade två låtar under cermonin och båda ggr passerade en helikopter. Men det hördes faktiskt ändå och han var riktigt duktig med sin nya gitarr å allt.



Efter cermonin åkte vi tunnelbana in till slussen där vi mötte mormorn och tog en promenad längs vattnet till slottet där morfarns (och pappans) lastbil agerade scen. K fick mat och ny blöja i hytten och sen gick vi till galerian och åt sushi. mycket smaskigt. Och eftersom vi hade K i bärsele fick hon ligga på mormorns tröja mitt på bordet =)


PUSS

Morsdag <3

Nu har jag firat min första morsdag och den kunde nästan inte ha blivit bättre :)

Den började med att min kära älskling tog med vår dotter upp när hon tyckte vi sovit färdigt och lät mig sova ut. Han glömde förvisso bort att fira mig med någon present, men det är de lilla som förgyller livet och jag har förstått att jag är riktigt bortskämd med en sån duktig karl. Som inte bara en gång utan minst två (fler om han jobbar dag) låter mig sova och tar morgonpasset själv. Han är oftast snabb på att byta blöjan och kommer väldigt ofta å rapar henne när hon ätit färdigt. Jag sitter nöjd med andra ord ;)

Till lunch åkte vi till mormorn å morfarn och åt med momma. Mycket trevligt å de två mammorna blev mycket nöjda över sina presenter :)

Såhär glad blev mormorn över sin fot och hand i gips


Maten var som alltid supergod och pappan var först till kvarn


Momma fick ett fint kort som pappan gjort (dvs tagit ett kort och skurit och gjort det svartvitt och sen skrivit ut det)


Sen bar det iväg till LoP. Papporna lekte med sina trälådor med snören på och mammorna rymde till Kista och köpte skor och avnjöt en latte.


När vi återvände hem sen fick vi en jättemumsig gratäng ala Linda och sist men inte minst fick vi:


En tårta!!! gissa om den var smaskig *mohaha*

Så som sagt, god mat och underbart sällskap hela dagen igenom, kunde de bli bättre?

PUSS

Dalarna i bild

Det blidde inte i fredags kväll, det vart måndag morgon istället =P Här kommer iaf den första dala resan på egen hand i bild, å i kväll återvänder vi för mer bus å omhuldande ;-)

Faster hade färgat håret svart å det var både lite läskigt och spännande

 
Det bästa man har lägger man på bordet


Farmor fick sin morsdagpresent redan på onsdagen, å det vart hon glad över =)


Sen åkte vi å besökte gammelmormor Barbro, å det ar skoj


Sen sov fröken en stund med Farfar, behövs när man e ute på massa bus


Sen bar det av till Garpenbergs Herrgård för att titta på fastern som gick på studentbal. Hon var riktigt vacker och så även hennes kavalier (stavas det så?)


På torsdagen tog vi en sväng ner till farbrorn där alla fastrarna samlats å faster å farbror slogs om bebis och mamman njöt i en massagestol =)


Nu ska jag slänga i mig lite frukost innan jag ska möta "Salden" och "Bonzie" för lite fika/lunch innan vi ska ioväg på vår tredje föräldragrupp. Frågade pappan om han ville med men av någon underlig annledning var han inge sugen på å lyssna på massa mammor i tre timmar =P
Sen ska jag å K åka till SÖS för att hälsa på Petra, Chrille å lille Vilgot som ville titta ut lite tidigare innan vi tar tåget till dalarna.

PUSS

RSS 2.0