Linus Bäbisfoto AB =)

Det är riktigt behändigt att ha Gudfar som fotograf ;)

 



******************Nakenchockvarning***********************


PUSS


Fråga

På min dator syns inte "Menyn" men den gör det på As, hur ser det ut på era?

Många bilder blev det :)

Här har ni A som spacklar :)




Han är så duktig min prins <3

Gudmor stod för markservicen, även för oss vuxna som sagt :)


Två År, och många fler blir det <3<3<3


Så här go och glad var K över att få ordning och ha gudmor för sig själv


Här har ni tvättställen, tyvärr blev det bara två (en för papper och en för pant)

Världens bästa Ikea! Är det inte snyggt så säg =P


Och de som jag vet att ni egentligen mest vill se, Ks nya väggfärg =)

Nu ska rumet bara inredas, återkommer med de bilderna ;)

PUSS

 

Svar: Cilla jag håller med, kan inte heller läsa så han skulle ändra det ;)


Två år av Kärlek

Jupp idag går vi in på vårt tredje år ihop, och med allt som redan hunnit ske ser jag fram emot allt som kommer ske framöver ;)

Det händer en hel del här hemma så egentligen borde jag vara duktigare på att uppdatera, men K har helt plötsligt fått för sig att hon minsann inte är trött förns halv elva om kvällarna och då infinner sig lixom inte lusten att sätta sig vid tangentbordet utan snarare lägga örat på kudden.

Men här kommer iaf en kort resumé av de som inte sagts:

I helgen var vi i dalaran, det var mys.
I måndags var vi på lunch hos marlene och Alice i huvudsta =) Och sen bjöd vi Kristin, Magnus och Emilia på middag hemma hos oss. Grabbarna spela fotboll (fifa09) och vi löste världsproblemen ;)
I tisdags körde jag å K först Gudfar till Arlanda och sedan myste vi med Linda å Elly (bönan ;) ) Sen mötte vi upp Mormorn i sollentuna och K fick en fin overall =)

Och i dag har det hänt grejer må ni tro :P Vi vaknade nämligen riktigt less på den oordning som vi levt i sen vi flyttade in K i sin lilla skrubb. Så jag tog hand om allt det "kvinnliga" dvs tvätten, disken å så. Medan A skruvade ner spjälsängen och började riva och spackla och ha sig i skrubben.

Gudmor kom på besök och lekte med sin lilla pärla medan vi föräldrar pillade å fixade. Ett riktigt bra teamwork helt enkelt :) Hon såg även till att vi fick i oss lite lunch :D

När Gudmor sedan åkte hem följde jag å K med Mia till Ikea en sväng, å där fortsatte driften att fixa alla våra "problem", så jag kom hem med;
(bild å beskrivning kommer sen)

*tre tvättställ
*En hylla med en klädstång
*rivjärn
*En taklampa+lampor
*en matta
*Två hyllor

Måste erkänna att jag är lite stolt över mig själv som inte föll för ALLA inpulser jag fick ;)

Och nu är vi nästan färdiga! Det ska bli så kul att få visa resultatet för er sen.

Idag har föresten A även roat sig med att göra om min blogg, skriv gärna en kommentar om vad ni tycker om den!

PUSS


Strängnäs

Vi var ju faktiskt på mer bus än handbollen i helgen, i lördags tog vi nämligen den svarta pärlan och begav oss till Strängnäs. En mamma och bebis i fram och en mamma och bebis i bak =)

I strängnäs befann sig nämligen papporna och deras instrument.


Det var lite för mycket folk och för högljudvolym för att vi tyckte att det var kul att sitt inne på hotellet i 3 timmar, Så vi (mammorna, bebisarna och Mormorn) begav oss ut och gick på marknaden. Tyvärr började de stänga ner alla stånden redan vi halv 6 tiden, men vi tog en prommenad längs vattnet och tittade på de fina (små!) husen =)

Väldigt mysigt och massa gott godis fick vi med oss hem, och självklart var vi lite stolta över papporna som var så duktiga =)

PUSS

Vi har varit på handboll i helgen

I fredags for vi till vikinga hallen för att titta på Mosterns hemma premiär för den här säsongen =)

Mostern och Fracur (eller Frazer ;) ) Hade tagit fram en alldeles egen suporter tröja till Kendra, å det tyckte hon var så här kul:

I fram har hon nummer 8 som är Fracurs nummer

På baksidan har hon nummer 19 som är Mosterns nummer, sitt namn och texten "stolt skånela supporter", MEN av någon dum anledning kan jag inte lägga upp just den bilden =(



När matchen började åkte hörselskydden på =)



Så här snygg blev hon då.




Med världens bästa moster efter Matchen.

Det går ganska fort fram för fröken i hennes utveckling just nu, tillexempel kan hon sitta alldeles själv. Alltså hon kan inte sätta sig upp, men om man sätter henne på golvet så sitter hon kvar där stadigt =)
Hon äter grönsaker och potatis, men 6månaders burkar med lite bitar i går inte riktigt hem än, men vi jobbar på det. Hon är riktigt duktig och sover sig faktiskt igenom hela nätterna nu, från ca 20 till 08.
Hon har även listat ut hur man håller i flaskan när hon äter, speciellt "muggen" med vatten som hon får dricka ur när vi äter mat.

PUSS

Hur ser ett sånt ägg ut?

Vi fick ju kläder ifrån mormorns kompisar i Usa, Här är ett sett av dem. Frågan är bara om K är extremt stor eller om de har små bebisar i Usa, för K är som bekant 6månader och den här dressen är märkt 9månader...?



Vi har precis vinkat av Farmorn och Farfarn som varit på snabbvisit. Att ligga i Farmorns knä och bli stryken på ryggen uppskattades lika mycket av K som av Tussen ;)


Sen till dagens fundering, hur ser ett sådant ägg ut?


PUSS

Rimbomarknad

Idag har vi varit på Rimbomarknad.
Vi skulle ha åkt tio i morse och eftersom att K har vaknat 06 var eviga morgon den här veckan såg jag ingen anledning att ställa klockan, så ni må tro att jag blev förvånad när jag slog upp mina klara blå av egen maskin tio ÖVER tio och upptäcker att Mostern ringt 4 ggr... ooops :/


Mostern som väntar på mig som springer runt som en skållad gris för att få allt packat :)

Medan syrran Fracur skötte matningen:


Sen glömde jag totalt bort att använda kameran när vi var på marknaden. Men det var som vanligt supermysigt och jag kom iaf hem med en plånbok till A så nått vettigt (och inte bara massa gott) kom jag hem med =P

När vi kom hem igen hämtade jag upp Mormorn och for till Jakan där vi mötte upp Kristin och Magnus och deras prinsessa Emilia som lovat passa medan föräldrarna är på middag. Först lekte vi en massa och sen fyllde badkaret med vatten och lät de små sälarna plaska en stund.

Kameran var inte lika intressant som vattnet och leksakerna :)

Nu sover båda sessorna sött och Mormorn har begett sig hem och jag dötittar på tv i väntan på att prinsen ska komma hem.



PUSS


RSS 2.0