V.37- nu närmar det sig gott folk

Idag är vi i v.37 (eller 36 hela veckor och 1 dag) Och min nyfunne vän Kristin ligger på sös, jag är så AVIS men önskar henne all lycka och längtar efter "det blev en..."-smset!

Här hemma har det inte hänt så mycket, förutom att skrutten blir lungnare för varje dag :) Kan ju bero på att den har galet lite plats nu :P

Tänkte att jag skulle tvätta bebiskläder idag så jag vet vad jag ska önska mig sen *mohahaha*  och kanske börja packa en bb-väska. Jag vet att det lika gärna kan vara FEM veckor kvar, men man kan väl få drömma?

Så här ser iaf tjockis magen ut nu:


Som jag skrev igår så är liten fixerad nu, vilket gör att ankavanka har gått ifrån att vanka i slutet av dagen till att vanka ur säng :P

Nej nu ska jag nog krypa ner i ett varmt bad =)

Puss

Bebben e färdig

Har varit hos BM idag och nu har h*n fixerat sig :) Detta betyder i stort sett att lill kan få för sig att komma ut när som helst. Detta firade jag med en fika med andra pregofanter i kista, som vi avslutade med lite shopping :) Jag har ju varit rätt sparsam (väldigt sparsam om jag får jämföra mig med andra) med att köpa bebiskläder men dag vart det några :)



Sen har Andreas hittat de efterlängtad magbilderna ifrån september :P Så tjock jag kände mig *hahaha*



Här har ni v.14, 22, 31 och 35. Snacka om skillnad :P
Vi hann tyvärr inte ta nått kort idag, men jag fixar det imorn ;)

Jag har sprängt 80 kilos sträcket föresten =)

puss

Varför???

Alltså jag förstår verkligen inte! Och jättearg blir jag!

För mig spelar det absolut ingen roll om det visar sig att det är en liten Kendra eller Theo som ser dagens ljus i slutet på mars (du får iofs komma ut tidigare för mig lilla älskling). Men jag förstår att folk är nyfikna och tar reda på vad det är, eller nej det gör jag inte, men jag har förståelse för att de gör det, det är ju inte direkt skadligt. Men att fixera sig så till den milda grad att jag vill ha en "sån" (vad det än må vara) att man blir besviken om man väntar det andra. Eller besviken, det finns till och med de som gör abort på grund av det här. HÄR I SVERIGE!!!!!!!!! Gott folk, här i Sverige!

Alltså jag blir så....så... förbannad. Om det är så himla viktigt att det ska vara en liten tjej/pojke ADOPTERA! då kan man ju verkligen välja vad man vill ha. För det är ju åt det hållet vi barkar känns det som. Först börjar vi ta död på barn (blivande barn, det här är ingen disskusion om abort i den benämningen) pga att de har "fel kön", vad kommer här näst? "nej det här barnet kan vi inte föda, den kommer vara blond". Är det så vi vill ha det?

Jag vet dessutom att felmarginalen på könsbestämmningen är hög innan vecka 25 (om det inte dessutom var ännu senare) Å efter vecka 18 får man inte göra abort. Så hallå pressen, se till att regeringen (eller socialnämnden eller vilka som nu bestämmer) sätter in förbud för könsbestämmning innan vecka 18, för gudsskull sätt den vid veclka 25 eller nått.

Som sagt, man får mer än gärna "tjuvkika" på vad man väntar, det är inte det jag är arg över...Men om det nu är så viktigt att det ska va det ena eller andra kanske man ska börja hos sig själv och fundera på om det är ett barn man vill ha eller en ny leksak/accesoar.

Angelica är riktigt hormonstinn och behöver ventilera, hon hoppas att hennes vänner som valt att ta reda på kön inte tar detta som en pik emot dem, för som sagt "tjuvkika" har hon inget emot.

Puss

V.35

Då är det bara 5 veckor kvar och på måndag börjar "semestern" :)

Kulan är gigantisk! Och benen börjar ta rejält med stryk när de får stå upp i mer än två timmar, men jag går på vilja ;)






Fick veta igår att lill*n har lagt sig till rätta med huvudet ner :) Så nu är det bara å vänta på att h*n vill komma ut oxå. Mig gör det inget om det blir förr istället för senare =) Men som sagt, vi märker väl när det är dax.

Andreas är klar med klädkammaren nu, så snart ska jag visa er den underbara, å förhoppningsvis ett skötbord, men det är inte riktigt på börjat än, så det återstår att se :P

Puss

Pappan får ordet

Det är väldigt mycket Angelica och magen under denna graviditet. Å det är kanske inte så konstigt eftersom det är vi kvinnor som blivit välsignad (eller förbannade, beroende på vilken dag det är ;) ) med att bära fram ett nytt liv. Så jag tänkte att vi skulle ta fram Pappan och låta honom berätta lite hur han ser på den växande bulan, för att göra det så fick han lite frågor som jag snodde i senaste gravid-tidningen =)


•-          Hade ni planerat att skaffa barn?

Nej det kan man väl inte påstå. Visst skulle vi ha barn...nångång...:D


•-          Hur reagerade du vid +?


Blev tyst...väldigt tyst....


•-          Vad sa omgivningen/hur berättade ni?


Vi bjöd in oss själva till Sofie och Daniel på middag, när vi berättade för dem att vi oxå skulle ha barn (Sofie var då i 5 månaden) flög hon över bordet ock kramade om oss båda. 

Talade om för Linus på Winnerbäck konsert, som lite chokat sa grattis :D

Familjen berättade vi för när vi åkte upp dit och hälsade på, det var mest grattis och lite chokade miner.

•-          Sätt tre ord på magen:

TK bor där:D


•-          Beskriv magen:

Jo..min mage har växt nån centimeter faktiskt..tror det va julmaten, men sen så kan det ju även vara min livsstil.... jaha... du menar hennes mage:D... Den är väldigt rund, oftast.. ibland lite kantig beroende på vilken idrott som TK håller på med. I början så va den väl inte så spännande kanske..jag kände juh ingenting..men nu så är det kul, jag å tk brukar roa oss med att nypa Angelica, jag trycker från utsidan TK från insidan.. hehehe.. evil baby:D


•-          Hur uppfattar du kroppens förändringar?

Hon har varit konstant trött under hela graviditeten, men det är det enda annorlunda med henne, förutom nu på slutet så börjar det synas på henne att hon får ont o inte kan sova på nätterna.


•-          Fördelar med graviditeten:

... Första tiden va ...hmmm.... Bra.... ;P... men ju mer den växer ju längre växer avståndet mellan mitt å Angelicas.. "mys", annars är det rätt intressant att se hur man ändrar sej som person själv... kanske inte utåt, men inåt..


•-          Nackdelar:

Mindre "mys"


•-          Blev graviditeten som du tänkt dig?

Jo..det får jag nog säga, ioförsig så har man juh hört om kvinnor med alla möjliga symptom...spyr, skäller..mm... Så nog trodde jag att det skulle bli lite mera sånt... men ingenting.


•-          Hur länge planerar du att vara pappaledig?

Så länge jag får:D


•-          Har din partner ett visst sug efter något?

Under en period va det djungelvrål. Annnars så har hon inte haft något speciellt hon velat ha.
 

•-          Hur mycket har din gravida partner gått upp?

15 kilo tror jag hittills


•-          Hur mycket har du gått upp?

Tio kanske:D


•-          Vill du/ni ha fler barn?

Ja det vill VI!


Så nu vet ni vad herrn tycker :)
Puss


Förlåt :)

Jag vet att det är söndag, men jag har inte hunnit!! Förlåt! Jag ska göra bättre nästa vecka :D

Nu har vi iaf kommit in i vecka 34, å om sju dagar behöver jag inte jobba mer!!! Det ska bli skönt att vila kroppen lite, trodde att jag skulle klara att jobba, men nu går jag bara på vilja. Magen växer så det knackar, iaf det lilla livet där i för nu är magen nästan stenhård överallt och så fort knytet rör sig så syns det på magen :P





Å dem som vet hotar med att den kommer bli dubbelt så stooor...


Pusss

RSS 2.0