Poolbad

Idag fyller Tracys lillasyster Tanya 12 år, så det åkte jag å K för att fira stora fröken. Och för att K oxå skulle få vara med på poolpartyt hade söta Christer brassat på värmen så pool tempen var 34 grader.


Avklädd å på väg ner i poolen :)


Det var lite läskigt att hålla henne i vattnet, å hon själv var lite skeptisk till en början...


...men insåg sedan att det var riktigt roligt att plaska med både armar å ben samtidigt :)


En supermysig dag, med massa god mat och trevligt sällskap =)

PUSS

Finbesök

Idag har vi haft fin besök av Mia å Mickey (stavas han så?) och Petra å Vilgot. Gos gubben Vilgot fick låna babysittern eftersom fröken numer hellre sitter i sin stol.



Den e riktigt rolig, speciellt när man får lite leksaker att tugga på till :)

På kvällen kom Farmorn och hennes syster Gerd och inför det besöket var vi förståss tvugna att tvätta oss lite, så efter att Pappan duschat färdigt fylldes badkaret till bredden och K fick göra honom sällskap. Å dem säger ju att en bild säger mer än tusen ord, tycker ni att hon ser ut att trivas? ;) 



Nu ska vi hoppa i säng så vi orkar shoppa loss ordentligt imorn!

PUSS

Utan "rätt" dator

Min dator strejkar :(

Den vill helt enkelt inte koppla upp sig på internet.... så den e dum. Som tur är fungerar iaf A:s dator, men jag orkar inte krångla med kameran i hans dator så jag kan inte lägga upp dagens äventyr som var en latte med LoP å sötisbönan. Fick faktiskt ett riktigt sött kort på barnen ihop, men det får bli en annan kväll.

PUSS 

Första kärleken

Är utan tvivel Sofie å Daniel s Kevin, är han helt betuttat i K å när den första blygheten lagt sig tyckte även K att Kevin var riktigt mysig :)

Tyvärr fick jag inga bra bilder alls på barnen men sofie har lagt upp dem här (tryck på "här").
Det var iaf en riktigt mysig grillkväll med massa skoj å bus.

Igår var Mattias å Johanna här och åt middag, det vart riktigt gott trots att det för ovanligheternas skull var jag som stod i köket :P

Efter maten tittade vi på Alladdin (passerat 20? nej bara på körkortet ;) )



PUSS

Kendras första namnsdag!

Idag hade lilla fröken sin första namnsdag å det firade vi med att åka till skansen. Det var tokmysigt och både faster Sara å farbror Stefan var med =)

Pappa A med den extremt manliga barnvagnen ;)



En liten tossig lokatt




Så fiina <3

Nästa bild är min absoluta favorit ifrån HELA dagen =P

Seriöst varför föds inte våra barn med svans?? Ni skulle ha sett den här babianmamman, hon höll stenhårt i svansen å lillplutten fick gott lyda. Även om han försöker dra sig loss med hjälp av repet just här, så kan ni ju gissa vem som vann den dragkampen. Så smidigt! Satt hon där å höll honom i svansen med ena handen å käka med den andra. Jag röstar för att barn ska födas med svans *ler*


Man fick inte ha vagnen inne på akvaria så vi tog fröken i babybjörnen, till en början med annsiktet vänt inåt som sig bör, men efter bara fem minuter fick vi lov å vända på henne för hon höll på å vrida nacken urled för att försöka se. Här står vi vid deras största och färggranaste akvarie å som ni ser på blicken var det en riktig hit ;)

Det var en riktigt lyckad dag, både väder å sällskaps mässigt!
Imorn bör det av till Tynningö för grillmys, å förmodligen en övernattning så nästa uppdate blir först på söndag.

PUSS

Sa ju att vi skulle hitta på nått ;)

Idag fick K å jag fin besök av mina två gymnasievänner, det var egentligen tänkt som en fika i stan men när vi valde att träffas vid fyra tyckte jag att det var bättre med middag å frågade om inte de ville komma ut till oss istället å det ville de såklart :)



Till middag blev det spaghetti, ungsgrillad lax och örtgryta. Det blev faktiskt riktigt gott med ett glas rött till :) Till efterrätt gjorde jag (faktiskt alldeles själv!) en hallon och blåbärs-paj med vaniljvisp till.
K var inte på sitt bästa humör, men efter lite mat somnade hon och sov sig igenom middagen alldeles själv i sin säng.



Lagom till efterrätten vakna hon igen, å då provade vi att sätta fröken i hennes stol, och med lite kuddar som utfyllnad gick det hur bra som helst!
Hon tyckte att det var roligast att riva med naglarna i bordstabletten och att "tappa" skallran på golvet ;)



Nä, nu ska jag krypa till kojs

PUSS

Förresten...

... tycker jag att det är dax att låta Pappan få ordet igen, men hittar inge bra frågor å han är inte så där supervillig att bara skriva rakt upp och ner. Så då tänkte jag att ni skulle få hjälpa mig igenom att lämna frågor som ni funderar på och så =) Det är bara att lämna dem i "komentars rutan".

K har idag börjat med en ny grej, hon ska sitta, inte ligga, inte sitta i babysitern utan sitta rätt upp med ryggen, vilket är lite bökigt eftersom hon inte är tillräckligt stark i ryggen än. Nu hade en sån där stol som bönis har varit bra, men de är tyvärr svindyra :( men nått ska vi nog kunna komma på.

Så här ser fröken ut när hon försöker sätta sig upp i babysitern:



Inte den lättaste uppgiften då stolen är byggd att luta bakåt, men man måste ju försöka :P

PUSS

Bättre sent än aldrig

I midsommras lyckades farmorn locka fram det första skrattet, och jag fångade det med mobilen! Och ända sen dess har jag tänkt att jag ska lägga upp det här, men inte riktigt vetat hur man gjort, men NU så, här har ni det, K:s första riktiga skratt =)



Är det inte underbart så säg!

PUSS

=)

Hej!
Idag har vi lekt med momma, å det var myspys. Hon hade med sig en jättesöt klänning till K + 2 pyjamaser som oxå var supersöta :) (Tack tack!)
Däremot blev det inga kort, för när jag tog fram kameran var det en viss liten dam som inte alls ville vara med på kort, å ni kan ju gissa att det inte var den äldre av de två ;)



Senare på kvällen lyckades jag dock lura fram ett leende så ni kan få se hennes nya body, har bara en fråga till Mostern, vad ska man ha för byxor till den HÄR??

Och som alltid går det inte en HEL dag förns busarna hittar på något skoj, idag var hon iofs mest söt å inte så busig... men vi kan ju enas om att det där inte egentligen är en kattsäng, eller?



Jag gillar att hon har kört upp rumpan i suffletten =P

PUSS

Spännande framtids planer

Just nu kör A örebro nätter istället för de vanliga jönköpingsnätterna och det gillar jag :) Iofs åker han till jobbet tidigare men han är hemma igen strax efter tolv så vi får sova ihop! Alltså inga sömnlösa nätter och en super trött jag varannan vecka! Jippi!

Dock är det lagom kul för inkomsten då det blir färre timmar, men som Mormorn alltid sagt mer tid är bättre än mer pengar :) Men just nu vet vi inte om han ska fortsätta med det eller om jönköping kommer tillbaka i höst... vi får se helt enlkelt.

I förmiddags kom LoP och sötis bönan hit för att Papporna skulle spela lite musik ihop. Jag passade på att be L färga mitt hår, å det gick sådär. Eller själva färgningen gick bra (fast L muttra om att det inte var hennes grej så fixa hon de galant ;P) fast färgen tog inge vidare. Planen var nämligen att få håret nån nyans ljusare och kanske få samma färg i hela håret, fast resultatet blev att min utväxt blev lite ljusare men den andra färgen förblev mörk. Men, men det löser sig när håret växer ut lite mer :P

När A åkte till jobbet tog vi en prommis ner till vårt stamfik och avnjöt en latte och satte å mysade en stund innan jag å K var tvugna att rulla hemmåt för att laga mat till min vän Tobbe. Det blev en kycklinggryta som jag inte gjort på hundra år som faktiskt blev riktigt god.

När Tobbe rullade hem vid nio tog jag å K ett bad, sen fick hon lite mat å sedan somnade hon sött i sin säng. Idag har hon för övrigt vänt sig från rygg till mage TRE ggr, å om man gör det borde det väl betyda att man har fått kläm på det, eller? *stolt*

PUSS

måste bara...

... länka er till Lindas blogg, hon har lagt upp så gudomligt söta bildr på Bönan å K. Tryck här för att se :)

PUSS

PB, pojkglutt och fika

I morse sov hela lilla familjen (tänk när jag oxå får heta Ljusteräng) till elva!!! Sedan körde A mig å K till KS där vi skulle träffa Petra å hennes bebis Vilgot och Tracy. Men när vi kommer dit är Chefen S och mia där med. När T sen kommer har hon med sig Chefen I och barnen, plus att det var Mini Hopp och Claes som jobbade så det blev en väldans massa kompisar *lycka*


Chefen I snodde en sovande Vilgot, ibland är det bra att vara lång ;)

När Petra fått tillbaks sin lilleman så tog hon, jag å T (och barnen förstås) en promenad in till vasastan, där vi slog oss ner på ett cafe å mös en stund.

T ville ha ett kort som de kan visa upp på Pb, för av någon underlig annledning är stammisarna nyfikna på hur det gått för oss ;)

När Petra gett sig av hemåt tog jag å T en promenad till och hämtade Mormorn på hennes jobb, sedan följde jag å K med mormorn hem där Morfarn lagat middag *mums*

När klockan tickade iväg ville jag ta mig hem då vi änligen fått lite sov rutiner på fröken. Men eftersom jag tog mig till Rosers med tåg hade jag ju ingen bilbarnstol. Men som tur var hade Johannas moster en som vi fick låna, tack så jättemkt!

Nu ligger fröken å sover i sin säng, A jobbar i två timmar till, så jag ska koka mig en kopp te och krypa ner i soffan med ett bra greys avsnitt =)

PUSS

Helgen som passerade i rasande fart

Å nej mamma jag menar inte hastighetsmässigt, vi körde riktigt fint fram å tillbaka till Ullared ;)

Dit for nämligen jag å Tracy i fredags, lite galet kanske att ta sig 100 mil tur å retur med 6 timmars shopping på det, MEN sånna e vi helt enkelt :P

På g neråt, typ halv 6 fredag morgon (jag har aldrig sagt att vi e kloka) 

Det vart bara lite fullt ;)

När jag kom hem igen till mina två underbara hjärtan fann jag den ena utslagen i soffan och den andra sött nerbäddad i sin säng. A sa att dagen hade gått som på räls, å jag tvivlar inte en sekund. Det var inte särskillt jobbigt att vara utan K, förutom för boobsen då =P

På lördag for hela lilla familjen hem till T för poolparty. Det vart grillning och jättegod bulgurröra. Och självklart bad i poolen, där till och med den största badkrukan vågat sig i, det e inte varje dag man badar i en 30gradig i sverige ;)

Sjölejonen ;) Har massa bilder på dem i vattnet, men det tar sån tid att ladda så ni utan fb får nöja er med dem här ;)

Det var iaf en gör rolig helg i san "Tracy-anda" dvs massa bus och spontana påhitt :P

PUSS

HarryPotter 6...

...var så bra! Helt klart se värd, inte för att jag är ett dugg förvånad :P

Och tusen tack till Inger som såg efter K så att både jag å A fick gå å se. Det kanske var lite för dig men för oss var det mycket! Tack tack!

K vaknade till när vi kom å hämta henne så då tänkte jag "great då kan jag få tömma dessa spränadge meloner" men tji fick jag, så nu sitter jag här i min ensamhet med pumpen i högsta hugg medan A å K snusar gott i sina sängar =P

Imorn blir det en vända till jobbet och sen skansen med T =)

PUSS

Fröken fotomodell

Då har vi precis utnyttjat gudfars fototalanger för att få lite roliga kort på pinsessan =)

"Såja, le för kameran" eller "gosososoosos"




Självklart hittade Tussen gudfars blixtparaplyväska, å får man inte vara med framför kameran då kan man ju faktiskt håra ner andras tillhörigheter istället =P


Efter själva fotograferingen måste det förstås redigeras och väljas =)



Medan grabbarna lekte fotografer och var duktiga passade jag på att laga en ost och skinkpaj med broccoli till lunch, ibland är jag riktigt huslig av mig :)



Nu bär det av till arlanda. Det är bara 6 timmar kvar till HarryPotter nu!!!

PUSS

saffrans pasta

Igår eftermiddag åkte vi till kungsängen och blev bjudna på riktigt god mat (för ovanlighetensskull...*not*) Pojkarna (eller papporna bestäm ni) fick leka lite och vi tjejor tog en promenad i den fina sommarsolen.

K iklädd jordgubssbodyn som hennes far valt ut och jeansen som hon fick av sin gudfar.


Vi fick en jättefin dockvagn av min gammelfarmor och farfar (alltså K:s mormors farmor och farfar) som tussen tyckte var lite intressant, men alldeles för liten för att lägga sig i. Så kuligare kort än så här med just den här leksaken blir det nog inte (sorry mormorn)



Bönan hade fått en stol som vi naturligtvis var tvugna att prova, den var jätterolig!


Jag lämnade K i bönans gym såhär, och hittade henne tio minuter senare såhär:


Förstår inte alls hur fröken bär sig åt, men runt tar hon sig iaf.


Nu på morgonen har vi hunnit med att gosa med decibel, det var riktigt roligt.

Nu väntar vi bara på att gudfar ska komma hit och fota tjejen, sen ska vi åka till arlanda för att hämta gudmormorn som kommer ifrån grekland. Och ikväll blir det barnfritt, K ska kela med min chef och jag, A, Mostern och T ska gå å se HarryPotter 6!! Å vad jag har längtat!

PUSS

sveriges längsta bebis?

Efter att ha tjatat på A att han skulle göra något åt mitt hår i evigheter beslöt jag mig igår (efter att jag varit överambitiös och städat alla kökets vrår) att göra något åt det själv. För ett år sedan var vi nämligen på ett seminarium där frisören tog en tjejs hår och borstade det till en hästsvans fast frammåt och klippte av den och det blev skitsnyggt, så jag tänkte varför inte, skiter det sig så växer det snart ut igen =P
Sagt å gjort, här är decimetern som jag tog av =)

Det vart faktiskt riktigt bra, så bra att L trodde jag vart hos frissan *hihi* Fast A märkte förståss ingen skillnad =P


Fröken är nu så stor att hon kan sitta på höften! Woho! Ja, jag vet att det egentligen inte är så bra att bära dem på höften, men gud så behändigt!

Idag gick vi ner till bvc för att mäta och väga K och Bönan på samma dag, dels för att bönan snart är fyra månader å de vill ha en check men oxå för å få se hur de ligger till samma dag =)
Resultat:
Bönan slår med sina 66,5 cm mot Ks 66 cm
Och även vikten då Bönan väger 7125g och K 6040g =) men sen e ju Bönis fem dagar äldre ;)


Bönins med tummen i mun


K med munnen full av fingrar


När vi kom hem hade tvillingarna dödat sin fina råtta som de fått av gudmormor (Min kära gudmor =D), helt klart deras favorit leksak!


Ligga är toktråkigt, så nu ska fröken minsann sitta själv, då är det tur att vi har en amningskudde som stöttar åt alla håll.

PUSS

Strömlöst

Vi har precis varit utan ström i åtta timmar! å som om inte det var nog har det varit ett toktrist väder med massa åska och blixtar :(

Inte alls my cup of tea! Men Ljusterängarna är vana och har både den ena och den andra resursen:


Om man har batteritorsk i mobilen kan man veva igång den med hjälp av en ficklampa. Fungerar dock endast på sonyericsson och nokia.


Tycker man att det är tyst kan man lyssna på denna lilla batteridrivna radio, just det kanske ska visa HUR liten den faktiskt är:

Min lilla telefon är alltså större!
Men fördelen med strömavbrott är att det inte går å laga mat, så till lunch blev det hämtpizza och nu till kvällen avocado och skagenröra...mums!


Nä nu ska vi titta på skräckis och vänta på att dEA kommer hem.

PUSS

Dalaland again

Då var vi här igen <3

dEA the band (tryck på länken!) har spelning ikväll så vår lilla familj har begett sig norrut. Fast jag å K stannar på farmen med Farmorn och myser, vi ska äta pastasallad och se på tv.

Igår var jag å A på babyland för att titta på olika paraplyvagns modeller, för jag behöver en liten smidig vagn när jag å K ska hälsa på Gudmor. Planen var att bara titta på olika modeller, men när vi väl bestämt oss för vilken modell tyckte A att vi lika gärna kunde köpa den ny eftersom den inte var särskillt dyr :) Jag har världens bästa älskling <3
So here it is, min nya Carena Lieback lux:



Är den inte snygg, så säg :P

Jag har förresten kommit på varför katterna här i Dalaland är så enormt stora, de göder upp dem i växthus! Här har ni bildbeviset:





Hahahahahaha.

PUSS

Mellanlandning

Då var vi hemma i sköna Jakobsberg igen efter en supermysig helg i Jämtland (hmm..helg är ju fel, halv vecka ska det ju va).

Fast inte så länge =P För när pappa A har jobbat färdigt i em bär det av till dalaland igen för DEA har spelning imorn å Farmorn saknar K så vi hakar på =)

Visst har A gjort mig en fin header förresten? Får se om det blir lite mer förändringar fram över =D

K:s mystika feber var förövrigt en "tredagarsfeber" för tydligen så avslutas den med en fasligt massa prickar å igår var hon prickigare än en prickikorv =P Så nu hoppas vi på en gladare å goare bebis framöver.

Vet egentligen inte vad jag ville med detta inlägg, men nu har ni iaf fått lite uppdatering.

PUSS

Femgenerationer



Vi är inte kända för att satsa på karriären innan vi bildar familj vi Einebrantare. Så då blir vi många istället :)
K är förståss minst med sina tre månader och Mormorns Farfar äldst med sina 90 år.
Å sen får ni räkna själva ;) det är ca 20 år mellan oss allihopa.

PUSS

"alwayscountry"

Vi är i jämtland eller på dalmasengelska "alwayscountry", hihi :) känns som om min framtid bjuder på många skratt, tack för det älskling <3

Mormorn härstammar nämligen härifrån och vi är här för att föreviga att släkten Einebrant har femgenerationer. K har dock dragit på sig en mystisk feber och hade igår kväll 39,6 =(

Men annars har vi det jättemysigt och igår kväll spelade vi allihop yatzy och mormorns farbror Olov vann:

Jag å gammelfarfar delade för K vaknade och ville ha alvedon och mat, å det var tur det för han var duktigare än mig ;) Och Mormorn förde protokoll med övervakning av den mänskliga miniräknaren Ingemar.


Kvällsmacka :)


Det enda som dög på kvällningen var att lyssna på pappa som sjöng på mormorns mobil samtidigt som mormorn dansade runt med K på armen. Hon sov sisådär, men var ändå riktigt duktig med feber å allt.

Idag är vi på "hotell Högström" och hälsar på mormorns morbror med familj.


Mormorn, Barbro och gammelmorbrorn Bertil


Kendra pratar med Barbro.

Arri poserade

finns det andra hundar än mormors

mormorns kusin Elisabeth satt mormor i massagefåtöljen o jag bloggade ;-)

Nu ska vi bege oss tillbaka till gammelfarmor å farfar för middag (är det bara vi sthlmare som äter middag vid 17-tiden?)
Å sen blir det en tur till Svenstaviks nya stolthet "Dollarstore" =P

PUSS

En riktigt mysig helg

Det har varit en riktigt mysig helg med födelsedagsfirande, mys med småkusiner hos mormorn å morfarn och fika =)



Fråga mig inte vad de gör på bilden, men fröken till höger är iaf födelsedagsbarnet ;)


Min kusin Jonas fick leka A:s stand in, eftersom han hade rymt till Dalarna, mycket behändigt att ha Jonte som "ensamstående pappa" (hihi, ok, jag vet att det bara är kul för oss som var där, men det är kul *mohahaha*)


Hade ju bara mobilen med mig å den blir lite ledsen när "objekten" rör sig, så jag hojta "strike a pose" och det här vart resultatet =P


Full och Fullast


Trött och tröttast

Inatt var prinsessan jätteduktig och sov från 22.30 till 06.30! Men sovmorgonen uteblev ändå då mina favorit ungar stormade in vid nio tiden.


Hampus hade plockat smultron, men tryckte även dit en tomat för skojsskull ;) Å Jasmine fastnad (faktiskt för ovanlighetensskull) inte på bild :)

Sen frågade Mormorn om inte A saknade mig å K så då mmsade vi den här bilden å frågade =P

Å fick svaret att det var väl klart ;)

Nu ska jag å A mysa lite på tumanhand efter en superb fika med LEP (haha, man kan göra roliga förkortningar med era namn med :P LEP=REP fast på bebis-språk ;) och om man trycker på LEP så kommer man till Lindas blogg, hihi, jag ha lärt mig nått nytt!)

PUSS


Lill kusins steg in i systemåldern ;)

Har precis kommit till Mormorn å Morfarn efter att ha firat lill kusin (ja är man sist i kusinskaran är man minst även om man fyller tjugo =P). Hon fick en växelspaksknopp idöskalle format av oss och digitalP-skiva av Mostern. Av Mormorn å Morfarn (är ni med? alltså K;s moster, mormor å morfar men Kusins kusin å morbror å moster *tihi*) en pilatesboll och vindrutetorkare =)

Som alla andra år bjöds det på paj och sallad och marängtårta, å det var tur det för annars hade det känts tomt. "Det ska vara som det ALLTID har varit" =P  Å sen är det ju så himla gott oxå :)

Tog några bra kort med mobilen, men har inte den kabeln här så jag får lägga upp dem imorn :) Nu ska jag äta popcorn och titta på Repmånad med Mormorn å morfarn ;)

PUSS

Hur tänkte sl...

...när de bestämde sig för att ha den bredare passagen som passage nummer två och inte direkt vid biljettluckan!? För det första så måste de alltid öppna den ifrån luckan iaf (bara det e ju idiotiskt) för det andra är det VÄLDIGT osmidigt att man först ska stå i kö för att få en stämpel för att sedan gå två meter åt höger för att kunna jomma igenom med barnvagn! Är det bara jag som tycker det är idioti? hur gör alla rullstolsburna? måste de ha kort? 

Trots detta störande moment så tog iallafall jag å K oss in till stan idag för att fika med Johanna, hennes linje var på bushumör idag så hon fick åka buss de tre första stationerna, men det gav bara mig å K tid å mata lite innan hennes tåg rullade in. Vi bestämde oss för att hitta nå mysigt fik i gamlastan, men där var det fullt i turister så vi vandrade bara igenom och stannade på ett "thehouse" i kunsträdgården. Det var dyrt men mysigt och stolarna var belägna i skuggan :P

 
Johanna åt varm smörgås


Mitt vatten å iste (60 kronor för vätska...hmm)


Johanna försökte rapa K men fröken fick span på nått spännande.


Sen hitta K en fågel som hon språka lite med ;)

Nu ska vi äta avocado och skagenröra och se på PS. I love U (jag kan se den med dig sen Tracy *ler*)

PUSS

Åska!

Ush och tvi det åskar ute :-( å jag som tycker så mycket om åska, INTE! Men just nu är jag iaf innomhus. Fast K å jag ska bege oss ut och träffa Johanna om ett tag då hoppas jag att det har slutat åska, annars vågar jag nog inte ut :-S


Snyggaste kortet i år, på väg till AnnSofie igår såg vi två hackspettar (hur stavas det?) som satt i ett träd. Men när jag tog kort så flyttade de sig hela tiden till baksidan på trädet. Så på det inzoomade trädet sitter en hackspett på baksidan, MEN om ni tittar på trädet till höger ser man den andra *hahaha*


Annsofie och hennes son och den utsökta chokladkakan :-D


Mormorn håller på att försöka svara när A ringde å tala om att han var framme å K ligger nöjt bredvid i sin nya fina body som vi fick av familjen Petersson i doppresent :-)


LUFT! nu får vi äntligen in lite luft i lägenheten tack vare dessa fina myggnät med hönsnät för katterna fönstrerna =P


Nya favorit snuttefilten, mormorns örngott ;-)

PUSS

Fröken duktig

Idag har jag å K varit på besök hos mormorns kompis AnnSofie i Kista. Det var väldigt trevligt ock trots den supervarma bussen så skötte sig K galant och låg mest å prata med sin blomma. AnnSofie bjöd på delikatesser till lunch, två sorters potatissallad, hunogsmelon, massa olika skinksorter och en jättegod sallad. Till kaffet fick vi chokladtårta som var hur god som helst så det var tur att prinsen kom och hämta oss i sin svarta springare (med AC) annars hade vi fått rulla hem så mycke gott som vi åt :-)

Väl hemma började jag en räd igenom lägenheten då våran nyckelknippa med nycklar till förråd, tvättstuga och soprum gått å gömt sig. Jag (och A hjälpte oxå till) började med sovrummet och fortsatte till klädkammaren och i det andra paret jeans jag lyfte från golvet hittade jag dem *wiii* men jag fortsatte *klappar mig själv på axeln*.

Så hela klädkammaren fick sig en upppiffning, lilla toaletten, badrummet, alla mina smycken och smink sorterades, när jag kom till köket hade Morfarn och A avslutat sitt jobb med att sätta upp "myggnät med hönsnät för katterna" (eller hur var det nu A kalla dem) på balkongen så att vi kan ha de rutorna öppna så att våran lägenhet INTE ska fungera som en bastu. Så då lagade jag middag till oss.

Nu har A och K badat och gått och lagt sig, jag väntar på att diskmaskinen och tvättmaskinen ska bli färdiga. Sen är hela hemmet fint å mysigt igen å då ska jag ta mig en dusch innan jag kryper ner till mina älskade.

PUSS

Sommarbad

Idag var det för tredje dagen i rad sol och 30 grader plus så mormorn tyckte att vi skulle bada lite :)


Badbaljan som jag å mostern hade under vår badkarslösa uppväxt ;)


Nakenfis ;)


Skönt å bli badad <3




Säg hej till publiken :D

PUSS

RSS 2.0