Sista Osa

Det märks att jag är på plats hemma igen, finns ingen tid till den stackars bloggen :-P

Igår var jag å K först å fikade med fl gänget en stund, det var kul men K låg mest i sin vagn. Hon är inne i nån härlig "snälla rör mig inte fas". Å visst det e ju rätt behändigt att inte behöva ha en bebis på armen jämt men inte så gosigt.

Vid fem tiden slutade P jobbet så vi åkte till kungsängen för att papporna i vår lilla kvartet (vet inte om jag behöver säga det men jag berättar om ytterligare en middag med LoP å bönan :-P) skulle få spela å sjunga. De har ju precis börjat spela ihop så det låter lite sådär, men de blir allt bättre ;-) Middagen som L lagade till medan jag gosa deras bebis å våran lekte i deras babygym, var utsökt!

Idag har vi varit i rosers och A tog hand om trädet han såga ner i måndags, medan jag å K stanna inomhus och umgicks med johanna :-) Det var länge sen sist, å det var mys. Kul att hon ska vara "hemma" hela sommaren, så vi hinner med fler dates :-)

Till middag idag var det tänkt att vi skulle våldgästa Tim, men istället fick han komma till oss så vi hann med middag innan matchen. Den var  ju sådär spännande, men det blev ju vinst iaf. Tim hade med sig en jättefin present till K, ett halsband med en skyddsängel. Den var (eller är egentligen) jättefin! (tack så jättemkt vännen)

Idag var sista OSA-dagen för dopet, vad gör man med dem som inte svarat? förlorar de sin rätt att komma? eller måste jag ringa runt till dem? hade jag velat göra de så hade jag väl inte skickat ut papperskopior?

Nu ska jag gå å lägga mig.

PUSS

Kommentarer
Postat av: den virriga mamsen

Dessvärre är det ju så att det är fler än du och jag som är förvirrade och glömmer saker... så de kanske tror att de redan svarat, och vill jättegärna komma. å så blir det bara en massa missförstånd och elände....

så summa summarium: Ring runt...

Puss från den mest av alla förvirrade chefen..ler

2009-06-11 @ 09:23:45
Postat av: Anonym

Enligt etiektt-regelboken så ska man stryka de som inte osa:r i tid....en om man faktiskt gör så är en annan sak....man har ju bara bjudit dem man tycker om och har kanske extra överseende?

2009-06-18 @ 22:03:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0