v.40

Tjena mors trogna läsare och vänner :) Då går vi in i sista veckan (v.39+1) MEN som förstföderska så är det jättevanligt att man går över tiden, jag lovar att jag talar om NÄR det händer nått, så SNÄLLA bespara mig "har TK kommit än"-samtalen! Kommer bara bli ledsen, bitsk och arg om det blir tjat. H*n kommer när h*n kommer =)

Å det är inte än =P I går tog vi en sväng till förlossningen jag, Nattis å mamma.

Det började med att jag i duschen upptäckte att det rann spännande mycket between my legs. Så jag ringde till Danderyd för att kolla om de trodde att det möjligen var vattenavgång, barnmorskan där tyckte det lät som det men var upptagen så hon skicka mig till Karolinksa. På KS tyckte de oxå att det lät som vattenavgång men eftersom jag inte hade nå värkar så tyckte hon att jag skulle ta det lungt´och komma in på en undersökning under sen kvällen. Ringde min underbara syrra som fick agera chaufför (hon är för söt). Så vid halv nio åkte vi in. Jag vart kopplad till ctg och lämna urinprov. Efter 45 min kommer BM tillbaka å berättar att de är skiftbyte och önskar mig lycka till.

Nästa BM kommer strax efter och tar pulsen (som låg på 150/100, vilket var galet högt tydligen) och blodprov för dem misstänkte havandskapsförgiftning. Sedan blev vi utskickade i väntrummet. Där satt vi till klockan två då en doktor kom för att göra en gynundersökning och mäta fostervattnet med ultraljud. Allting såg normalt ut och vattnet var kvar där de skulle.

Så efter 5 och en halvtimme vart vi hemskickade med order om att ring min BM idag och få en tid imorn (ska dit halv ett) och vila.

Så här der magen ut nu:



Puss

Kommentarer
Postat av: Eleonor

Gud vad spännade detta är :)

Jag väntar o längtar med spänning... Jag vill köpa bebis kläder :)

Planerar o funderar på en tripp ner i sommar med Nathalié, bara hoppas det blir av med...

Kram på er alla tre

2009-03-19 @ 16:37:26
Postat av: Malin

Ska inte tjata men nu börjar spänning bli olidlig.. för mig.. kan inte tänka mig hur det är för er två.. Ni måste längta såååå såå mkt.. Skönt att du inte hade havandeskapsförgiftning.. Ä r så glad för eran skull en liten bebis vad mer kan man önska sig.. i och försig rätt mkt men just nu är det de enda som cirkulerar i huvudet på mig efter att läst denna blogg varje gång ett nytt inlägg kommer hihi.. börhar bli lite skengravid skulle ja tro.. hihi



kram

2009-03-19 @ 22:10:23
Postat av: Tracy

va ska du ut å åka nattetid för... toka där =P

men det var ju tur att det inte var nått allvarligt, den kanske bara kramades lite extra med dina tarmar?

ta hand om dej å använd stödstrumporna!

puss

2009-03-19 @ 23:01:33
URL: http://lillavarg.blogg.se/
Postat av: Gudmor

Spänningen stiger och självklart ska du besparas alla "är det dags än"- samtal. Däremot kanske jag hör av mig om jag har allmänt tråkigt igen, det är så skoj att du är hemma. =)Jag ser verkligen fram emot att få träffa er snart, alla tre! Ta hand om dig pärlan och krama pappa också om du når! Kramar

2009-03-20 @ 08:44:31
Postat av: mamma/mormor

Hallå där jag satt oxå på KS och väntade :-)

kram

2009-03-20 @ 18:14:43
Postat av: senila mamma

oj det stod visst. Fast väldigt smått (hihi)

2009-03-20 @ 18:16:21
Postat av: lillasyster

vi var faktiskt på ks redan klocklan åtta ;)

2009-03-20 @ 22:33:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0