Supriseparty

Farmorn fyllde år i lördags så jag, K och FasterE bestämde oss för att åka upp och överraska henne. Vi startade härifrån igår vid halv två och var framme vid halv fyra. Då stod farmen helt öde, så vi gömde bilen bakom huset, gick in och dukade fram och satte på kaffe. Vid tio över fyra släckte vi ner alla lamporna och fem minuter senare rullade deras opel in på gården. Man kan gott och väl säga att Farmorn (och farfarn med för den delen) blev överraskad =)

Vi åt hedemora inhandlad smörgåstårta och drack kaffe, sedan kom det lite fler folk som ville fira Farmorn en dag senare. Bland annat FasterS med magen =) Den e så stor å fin!

När de andra gästerna åkt hem och K gått å lagt sig, öppnade vi en flaska vin som Farmorn, jag å FasterE delade på. Vi hann med både ett och två glas och en massa prat innan örat landade på kudden vid halv ett.

Idag har vi inte gjort så mycket, utan mest myst. Gulligaste Farfarn kom och hämtade K när hon vägra somna om vid åtta på morgonen, så jag fick sova en stund till. Sedan har K spenderat dagen på golvet och lekt gärnet med sin farmor, farfar och faster, detta resulterade i att hon idag för första gången *trumvirvel* satte sig upp alldeles själv =)
Hon börjar även så smått klura ut hur hon ska ta sig fram, fick det till och med på film. Men alla bilder och videoklippet ligger på mobilen och den har batteritorsk =P

Nu ska vi gå och sova för imorgon ska jag jobba.

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0