Sjuklingar och mammamys

Jupp, nu är det snorigt igen *muttrar* Båda jag å K har dragit på oss något lagom kul. Och fröken har slutat sova på nätterna, så ni kan ju tänka er att stämningen är på topp här hemma.

Om ni följt mobilloggen så har ni sett att vi har varit och hämtat Kevins gåstol och K fullständigt älskar den! Hon vill helst inget annat göra än att tassa runt i den. Och duktig är hon, kan gå både frammåt och bakåt, samt åt båda sidorna *stolt*


Hon har även lagt till ett nytt läte, ett som faktiskt gör en lite glad, hon säger nämligen "Hehehehe" till allt =P Om hon vill ha nått så sträcker hon sig dit å låter "hehehe" eller om hon vill att vi ska gå upp på morgonen ligger hon i sängen och vevar med benen och låter "hehehe". Det låter nästan som om hon falsk skrattar, hon e för söt. Eftersom att hon numera tar sig runt i lägenheten så tyckte vi att det var bäst att sätta upp små tassar på bordskanten, detta uppskattades av K, fast kanske inte på det sättet som vi väntat oss :P







De var tydligen supergott att tugga på dem =)

I Tisdags vart det en spontan tjejkväll, vi skulle egentligen bara träffas å prata lite. Men medan vi diskuterad allt ifrån blöjor till sambosar och vänner så han vi tömma både en och två flaskor vitt (barnen var förståss hos våra underbara karlar som lät oss träffas själva för engångskull). Det var helt underbart att bara få vara Angelica en kväll och inte vara mjölkbar. Samtidigt som det var super skönt att få vara med två andra som är på precis samma ställe i sitt liv. Ni är bäst tjejer!

Nu ska jag peta i oss lite gröt

PUSS

Kommentarer
Postat av: Helen (Hulda09)

Hej, hoppas allt är bra med er trots förkylningar. Va söt hon är lilltjejen, klart hörnskydden är goda de ser ju ut som laktris ;-)

Ta hand om er! Kram Helen

2009-09-10 @ 10:37:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0